RESTAURATIE

Restauratie van daken

Restauratie: is een onderdeel waar u bij ons aan het juiste adres bent. Door onze jaren lange ervaring weten we precies wat er speelt op de markt en houden we nieuwe ontwikkelingen in de gaten. Het restaureren van uw dak kan voor u persoonlijk best ingrijpend zijn. Bereon neemt alles graag van u over en regelt het van A tot Z.  Ook hier verzorgen wij uw schuine en uw platte dak van nieuwe dakbedekking. Ook het nodige zinkwerk, lood of gotenwerk nemen we u uit handen. Wij werken samen met goede, betrouwbare partners die dezelfde kwaliteit afleveren als u gewend bent van Bereon.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze dakdekkers in Groningen en Grijpskerk staan klaar om uw dakprojecten snel, kundig, professioneel en scherp geprijsd aan te pakken. Wilt u meer weten over onze diensten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Wij komen graag langs om een gedetailleerde offerte op te stellen die past bij uw wensen en behoeften. Kies voor expertise en betrouwbaarheid. Kies voor onze dakdekkers. Vraag nu uw offerte aan en geef uw dak het beste wat het verdient!

of bel direct 06-10794235

offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat houdt een dakrestauratie in?

Bij een dakrestauratie herstellen we het dak in de oorspronkelijke staat. Dit is vaak van toepassing bij monumentale of historische panden. Hierbij is het belangrijk dat de authentieke uitstraling en structuur behouden blijven.

Hoe lang duurt een restauratieproject gewoonlijk?

De duur van een restauratieproject kan zeer uiteenlopen, afhankelijk van de complexiteit, de grootte van het dak en de staat waarin het verkeert. Voordat we beginnen, maken we een gedetailleerde planning.