Over Bereon

U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om vakwerk in dakwerk!

Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren; Bereon is er voor iedereen die wel een beetje vakwerk aan ’t dak kan gebruiken!

Als u gebruik maakt van onze diensten, ontzorgen wij u compleet. Van steigerwerk tot aan de levering van materialen en van het plaatsen van dakgoten tot aan het kraanwerk; wij regelen het.

Bereon vindt het belangrijk een betrouwbare partner te zijn. Open communicatie en heldere afspraken waar wij ons aan houden, zodat u tevreden naar uw dak kijkt als het klaar en opgeleverd is.

Voor prijsvorming en documentatie kunt u (vrijblijvend) contact met ons opnemen via het kopje contact of; klik hier!

OVER ONS

Het gaat van een leien dakje als u voor Bereon kiest! In overleg met u doen we precies wat er van tevoren is afgesproken, maar dan net een beetje meer. Zo verzorgen we niet alleen uw dakbedekking, maar ontzorgen we u ook. Wij doen het dus net even anders, onderscheiden ons zo van de rest en bezorgen u een dak uit duizenden.

Maarten Klunder

EIGENAAR

CONTACT

Wat Wij Zoal Doen!

Onze Diensten

Beheer & onderhoud

Nooit meer zelf uw dak op om uw dakgoot, platte dak of zonnepanelen schoon te maken. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij dit onderhoud voor u.

BEHEER

Dakpannen

Van een sneldek betonpan tot aan een ouderwetse handgemaakte kruispan pannen leggen is waar we goed in zijn. Het aanslijpen van alle voorkomende details doen we op een veilige en nette manier.

DAKDEKKEN

Golfplaten en sandwichpanelen

Ook met deze materialen staan we ons mannetje. Of het nu gaat om een loopstal, boerderijschuur, woning, nieuwbouw of renovatie. Ook hiervoor bent u aan het juiste adres.

DAKDEKKEN

Projectmatige werkzaamheden

We verzorgen nieuwbouw of renovatieprojecten, van steigerwerk tot aan nokvorst, van de aanlevering van bouwmaterialen tot aan kraanwerk.

RENOVATIE

Dakramen en dakkapellen

Wij monteren dakramen en dakkapellen in alle soorten en maten. Ook passen we bestaande dakkapellen aan bij een renovatie/ isolatie project of (her)monteren we alle voorkomende dakramen.

DAKDEKKEN

Renovatie

Renoveren is een vak apart. En dat is juist waar wij goed in zijn! Jarenlange ervaring maakt dat wij het opleveren van het perfecte plaatje in juiste banen leiden!

RENOVATIE

Restauratie

We kunnen enorm genieten van de restauratie van de mooiste gebouwen. Daarbij zorgen we ervoor de unieke details behouden blijven, door bijvoorbeeld ouderwetse handgemaakte dakpannen te leggen.

RESTAURATIE

Nieuwbouw daken

Plaatsen van prefab kappen om vervolgens de pannen te monteren. Voor het monteren van de dakgoten, kunststof of zink, monteren we eerst de windveren en de boeidelen in eigen beheer

DAKDEKKEN

1ste gratis afspraak, de eerste stap voor uw project!