nieuw dak

Nieuw dak

Een nieuw dak laten plaatsen

Is uw dak verouderd? ligt het vol met kapotte dakpannen? Is uw dak (en daarmee uw huis) slecht geïsoleerd? Of is er een andere reden om waarom u uw dak wilt laten vervangen? Wij komen graag met u in contact. Onze gecertificeerde dakdekkers hebben ruime er ervaring bij plaatsen van nieuwe daken.

Offerte of gratis dakcheck?

Wilt u weten of uw dak toe is aan vervanging? Wij komen graag bij u langs voor een gratis dak check. Het enige wat wij van u vragen is een kop koffie 🙂

Vanuit Zuidhorn zijn wij vooral actief in Groningen, Friesland en Drenthe. Maar ook voor daken buiten deze regio staan wij voor u klaar.  Bekijk dit voorbeeld:

Kosten nieuw dak 

Wij snappen dat u erg nieuwsgierig bent naar de kosten van een nieuw dak. De kosten van een nieuw dak liggen tussen €70,- en €140,-  per m2.  Een brede marge. De exacte kosten zijn afhankelijk van veel factoren, zoals;

 • Wat voor soort wilt u? (plat of schuin, . pannen of riet etc) 
 • Moet het oude dak worden afgevoerd?
 • Wat is de gewenste mate van isolatie
 • Is er een dakkapel aanwezig?
 • Wat is de staat van de woning?

Deze en andere punten nemen wij met u door tijdens de afspraak.

Subsidie nieuw dak

Gelukkig staan er tegenover deze kosten subsidies. In 2023 is er geen subsidie voor het vervangen van een dak. Wel is er in 2023 een subsidie van 15 euro per m2 voor dakisolatie. Wanneer je meerdere maatregelen treft is deze subsidie 30 euro. Meer informatie over subsidies vind u hier

Zij gingen u voor…

De voordelen van een nieuw dak door de Bereon

Onze daken zorgen voor een fantastische upgrade van uw woning. Wij zorgen dat het dak mooi aansluit bij de rest van uw woning, zowel technisch als qua uiterlijk. Ook zorgen wij ervoor dat het hele proces, van advies tot plaatsing, vlekkeloos verloopt.

Waarom al tientallen huiseigenaren voor de Bereon hebben gekozen;

 • Wij ontzorgen in het gehele proces. Van de keuze keuze van pan, tot het afvoeren van het oude dak. 
 • Open communicatie en heldere afspraken, zodat u niet voor verassingen komt te staan.
 • Wij beschikken over alle benodigde certificaten en verzekeringen.
 • Wij beschikken zelf over alle benodigde over alle benodigde middelen voor het plaatsen van een nieuw dak. Zo hebben wij hebben wij een eigen kraan. Hierdoor hier zijn wij niet afhankelijk van andere partijen wat helpt bij een strakke planning.
 • Onze daken zijn voorzien wij van uitstekende isolatie.
 • Wij bieden garantie tegen o.a. lekkages

Wij genieten nog elke dag van ons mooie dak, het is mooi en solide. De mannen van de Bereon zijn toppers!

Familie van der Veen

Zo gaan we te werk

 1. Advies, wij komen bij u langs om kennis te maken, uw wensen te bespreken en het dak te bekijken. 
 2. Wij doen een u scherp voorstel
 3. Wij plaatsen het dak. 
 4. De klus is pas klaar als alles naar wens is

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze dakdekkers in Groningen en Grijpskerk staan klaar om uw dakprojecten snel, kundig, professioneel en scherp geprijsd aan te pakken. Wilt u meer weten over onze diensten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Wij komen graag langs om een gedetailleerde offerte op te stellen die past bij uw wensen en behoeften. Kies voor expertise en betrouwbaarheid. Kies voor onze dakdekkers. Vraag nu uw offerte aan en geef uw dak het beste wat het verdient!

of bel direct 06-10794235

offerte aanvragen