Dak check

Dakcheck vanaf €79,

Heeft u twijfels over uw dak of gaat u een huis kopen en wilt u dat wij het dak bekijken? Geen probleem! Door de jarenlange ervaring hebben we veel kennis op gedaan over alles dat met daken te maken heeft. Bereon voert een dak check voor u uit vanaf € 79,

Wat krijgt u hier voor?

– Een professionele dakdekker met de nodige kennis, ervaring en opleidingen die uw dak controleert op gebreken / aandachtspunten en op toekomstige problemen.

– Een rapport met tekst, uitleg, foto’s en eventueel oplossingen voor gebreken / aandachtspunten.

Hoe gaat Bereon te werk:
– Afspraak maken.
– Wij controleren/inspecteren uw dak.
– Na de inspectie worden de bevindingen besproken en eventueel uitgelegd.
– Een rapport met tekst, uitleg, foto’s en eventuele oplossingen wordt binnen een aantal werkdagen per email in pdf vorm naar u toe gezonden.
– Eventueel kunnen wij u voorzien van advies m.b.t. oplossingen of we kunnen
voor u een vrijblijvende offerte maken.

Twijfel niet langer aan uw dak en schakel Bereon in: #dakwerkisvakwerk.

Welkom bij de Bereon Family

Klanten die bij Bereon een beheer, renovatie of onderhoudscontract afsluiten worden leden van de Bereon Family. Familieleden hebben bij ons een streepje voor, zij ontvangen bij een afgesloten contract een gratis dak-check t.w.v. €79,-!

Als wij een dak-check uitvoeren, wordt uw dak gecontroleerd op eventuele gebreken en / of aandachtspunten en worden deze overzichtelijk in kaart gebracht door middel van een klein (advies)rapport. Mocht blijken dat er actie nodig is voor uw dak, staan we natuurlijk voor u klaar.

In Nederland kunnen de weersomstandigheden onstuimig zijn, wat de nodige aandacht voor uw dak vergt. Zware stormen en heftige regenbuien nemen toe. Bereon gaat door weer en wind voor familieleden; zij kunnen 24 uur per dag Bereon bereiken in geval van speciale calamiteiten. De eerste twee werkuren aan uw dak tijdens of naar aanleiding van een calamiteit zijn voor rekening voor Bereon, zo gaat dat in een familie. We helpen elkaar!

Wat controleren we?
– Dakbeschot
– Dakgoten
– Dakbedekking
– Lood en zinkwerk
– Dakramen
– Dakkapellen
– Schoorstenen
– Aansluitingen
– Ongedierte
– Ander houtwerk
– Andere dak doorbrekingen.