DEURHANGER

NEEM CONTACT OP

#dakwerkisvakwerk.

DEURHANGER

U heeft de deurhanger aan uw deur gevonden? Gefeliciteerd! U bent een paar stappen verwijderd van een lage energierekening, een nieuw dak en een lidmaatschap voor het leven bij de Bereon familie!

U denkt er over om uw energielabel een boost te geven? Bij Bereon bent u aan het juiste adres. Een dakrenovatie heeft nogal wat voeten in de aarde. Zo zijn de details het allerbelangrijkste. U wilt namelijk niet een perfect geïsoleerd dak en een lage energierekening maar ook een goede afvoer van het regenwater. U heeft er niets aan als het regenwater over uw dakgoot heen valt of de aansluitingen in de muur niet meer goed zijn door de dikte van de isolatie.

Bereon adviseert u graag en renoveert uw dak. Door onze kennis en ervaring weten we wat de details zijn waar we tegen aan lopen. Denk aan aansluitingen m.b.t. dakgoten, gevels, dakramen, doorvoeren en ga zo maar door. Wij maken voor u een offerte op maat. We beginnen met de steigers en eindigen bij het leveren van het materiaal.
Wij vinden het belangrijk dat er een duidelijke en nette offerte ontstaat waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Zo komen we niet tot verassingen en krijgen we geen onverwachte kosten. Want dat is juist wat we niet willen!

Bereon ontzorgt u compleet en bieden u het complete plaatje aan! Voor een complete dakrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres! We zorgen er voor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de renovatie. Uw leven gaat immers gewoon door en wordt met een nieuw dak alleen maar beter!

Een aantal zaken wat u misschien niet van ons verwacht maar wat wij wel uitvoeren zijn de volgende:
– Nieuw lood of lood vervanger monteren in schoorstenen en gevels.
– Het saneren van asbest op uw dak, aansluitend weer montage van het nieuwe dak.
– Het monteren van sandwichpanelen, golfplaten en andere dakbedekking.
– Monteren van zinken, aluminium, kunststof, en andere soorten dakgoten.
– Montage van alle soorten materialen m.b.t. windveren, boeidelen en etc.
– Monteren van zonnepanelen of andere panelen op uw dak.
– Pannenwerk van A tot Z.
– Terug monteren oude/huidige dakpannen.
– Monteren van dampopen en dampdichte folies op uw bestaande dak hout.
– U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Bereon.

Kom met ons in contact voor nog meer mogelijkheden. We komen bij u langs om alles te bespreken en maken op basis daarvan een passende offerte.

Tot snel!