Beheer, Renovatie & Onderhoud

Beheer: Wij dragen de zorg en verantwoordelijkheid over zowel uw schuine als uw platte daken. Indien gewenst kunnen we samen met u een meerjarenplan maken voor de toekomst. Hierin spreken we bijvoorbeeld over een renovatie van uw dak m.b.t. isolatie of tot het aanpakken van uw zinken goten. Ook kijken we naar uw situatie, misschien zijn voor uw dak kunststof goten wel beter. Hierbij is het belangrijk om alles in de goede

volgorde te doen. Zo zou het zonde zijn als u nu zonnepanelen plaatst, terwijl uw dak over een paar jaar toe is aan een complete renovatie.

Renovatie: is een onderdeel waar u bij ons aan het juiste adres bent. Door onze jaren lange ervaring weten we precies wat er speelt op de markt en houden we nieuwe ontwikkelingen in de gaten. Een renovatie van uw dak kan voor u persoonlijk best ingrijpend zijn. Bereon neemt alles graag van u over en regelt het van A tot Z. Ook hier verzorgen wij uw schuine en uw platte dak van nieuwe dakbedekking. Ook het nodige zinkwerk, lood of gotenwerk nemen we u uit handen. Wij werken samen met goede, betrouwbare partners die dezelfde kwaliteit afleveren als u gewend bent van Bereon.

Onderhoud: We onderhouden uw dak naar uw wensen, zowel schuine als platte daken. Zo maken wij bijvoorbeeld daken en dakgoten bladvrij om verstoppingen te voorkomen, controleren we de goten met regelmaat en houden we dakramen, lichtkoepel, zonnepanelen etc. schoon en netjes zodat u er optimaal van kunt profiteren en genieten. Kortom; u hoeft zelf de ladder niet meer op, wij doen het voor u!

CONTACT

Neem Contact Op!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Welkom bij de Bereon Family

Klanten die bij Bereon een beheer, renovatie of onderhoudscontract afsluiten worden leden van de Bereon Family. Familieleden hebben bij ons een streepje voor, zij ontvangen bij een afgesloten contract een gratis dak-check t.w.v. €79,-!

Als wij een dak-check uitvoeren, wordt uw dak gecontroleerd op eventuele gebreken en / of aandachtspunten en worden deze overzichtelijk in kaart gebracht door middel van een klein (advies)rapport. Mocht blijken dat er actie nodig is voor uw dak, staan we natuurlijk voor u klaar.

In Nederland kunnen de weersomstandigheden onstuimig zijn, wat de nodige aandacht voor uw dak vergt. Zware stormen en heftige regenbuien nemen toe. Bereon gaat door weer en wind voor familieleden; zij kunnen 24 uur per dag Bereon bereiken in geval van speciale calamiteiten. De eerste twee werkuren aan uw dak tijdens of naar aanleiding van een calamiteit zijn voor rekening voor Bereon, zo gaat dat in een familie. We helpen elkaar!